Bejelentés


Autószervíz Minden ami autó, megjavítva, az a jó!

Márkafüggetlen gépjárműszervíz

Márkafüggetlen autószervizünket Fejér megyei településen azzal a céllal alapítottuk, hogy a garanciális időn túl felmerült karbantartási és javítási feladatokat szakszerűen és költség hatékonyan biztosítsuk megrendelőink részére.

Szakembereink nem csak értenek az autószereléshez, motordiagnosztikához, autóvillamossághoz, hanem lelkiismeretesen is végzik feladatukat.

Munkavégzésük során szükség van megfelelő, megbízható kézi- és cél szerszámokra, műszerekre, és egyéb garázsipari berendezése, melyek nélkül ma már elképzelhetetlen egy versenyképes autószerviz.

A BOSCH KTS 550 jármű diagnosztikai berendezésünk biztosítja ügyfeleinket arról, hogy a legkorszerűbb eszközökkel gyorsan, és hatékonyan vizsgáljuk autóikat.

Megrendelőink érdekében napi alkatrész beszállítással gyári, és gyári minőségű utángyártott alkatrészeket építünk be garanciával.

Elégedett és dinamikusan bővülő ügyfélkörünk bizonyítja hogy szolgáltatásainkhoz versenyképes árak tartoznak.

Reméljük, hogy felmerülő javítási , karbantartási igényével megkeresi szervizünket, és megelőlegezett bizalmát meghálálva, biztos megoldást jelenthetünk Ön és autója számára egyaránt.
Weboptim Keresőmarketing


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!